In cele de mai jos va inaintam o scurta prezentare a companiei noastre pentru a ne face mai bine cunoscuti.

SC BCS AMA CONSTRUCT SRL. are ca domeniu de activitate ” Construcții civile și industriale” pentru investitori persoane fizice si juridice: COD CAEN – 4120 Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
SC BCS AMA CONSTRUCT SRL. este o companie de construcții care a fost înregistrată sub acest nume în anul 2019, specializată în lucrări cu predare “la cheie” realizate la un nivel înalt de calitate, executând lucrări de:
   – Construcții civile, industriale și agricole
   – Consolidări și reabilitări clădiri vechi
   – Restaurarea monumentelor istorice
   – Montaj structuri prefabricate din beton sau metal pentru hale industriale
   – Izolare termică, fonică și ignifugă
   – Lucrări de amenajare exterioară precum pavaje, borduri, alei pietonale, drumuri și poduri
   – Demolare clădiri vechi cât și hale industriale
Calitatea lucrărilor este rezultatul eforturilor unui colectiv tânăr, dinamic și bine pregătit, argumentul principal în contractarea lucrărilor fiind garantarea acestora precum și predarea lucrărilor la termenele stabilite.
Compania deține în acest sens personal specializat care poate asigura execuția lucrărilor solicitate de către client.
Pentru executarea lucrărilor specifice compania dispune de mijloace tehnice, utilaje, scule si echipamente, mijloace de transport, materiale indigene și din import.
SC BCS AMA CONSTRUCT SRL este o companie independentă, serioasă și devotată, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazează pe stabilitate și inovație. Prin activitatea desfășurată, ne propunem să aducem un aport tehnic, social și economic pe piața construcțiilor și instalațiilor din Romania cât și din afara acesteia, având ca principal obiectiv satisfacerea totală a cerințelor clienților noștri cât și satisfacția personală.