Portofoliu

Consolidări și reabilitări clădiri vechi.

Ai nevoie de consolidarea și reabilitarea unei clădiri istorice? Noi suntem echipa potrivită. Suntem capabili să respectăm toate conditiile legale referitoare la reabilitarea acestor monumente păstrând integritatea elementelor decorative și oferindu-i clădirii o nouă înfățișare autentică design-ului inițial.

ÎNAINTE

DUPĂ

Ai nevoie de ceva similar?

Montaj și îmbrăcare tuburi și tevi pentru încălzire/ ventilație/ climatizare.

Îmbrăcarea și izolarea tuburilor și a țevilor sunt necesare pentru ca respectivul sistem să funcționeze în parametrii optimi. Echipa noastră are o vastă experiență în ceea ce înseamnă montare și îmbrăcare tuburi și țevi, în special când vine vorba despre sisteme HVAC. Indiferent că dorești montare și îmbrăcare sau doar îmbrăcare, noi suntem alegerea perfectă pentru tine! Fă alegerea inteligentă și contactează-ne acum!

Ai nevoie de ceva similar?

Lucrări de amenajare exterioara pavaje, borduri, alei pietonale, drumuri și poduri

Curtea ta este la fel de importantă pentru noi cum este și pentru tine. Dorim să îți creăm un ambient cât mai plăcut și relaxat unde să îți petreci timpul liber. Vom face totul calitativ și cu bun gust!

Ai nevoie de ceva similar?

Case la roșu

Pentru ca tu să nu îți bați capul cu ridicarea casei, noi suntem aici să facem acest lucru pentru tine! Dorim să îți construim casa de vis pe care să o poți lăsa moștenire nepoților cu încrederea ca acesta va mai rezista încă 100 de ani. 

ÎNAINTE

DUPĂ

Ai nevoie de ceva similar?

Demolări clădiri vechi

Noul trebuie la un moment dat să înlocuiască vechiul! Dacă ai luat decizia să demolezi ceva, noi suntem alegerea perfectă pentru tine! Facem totul ca la carte!

Ai nevoie de ceva similar?

Montaj structuri prefabricate din beton sau metal pentru hale industriale.

Ai nevoie de ceva similar?