Servicii

BCS AMA

Cu ce ne ocupăm?

Vezi mai jos toate tipurile de lucrări pe care le executăm!

Izolații și Termosisteme

Menținerea unei temperaturi constante și reducerea pierderilor de căldură sunt două elemente extrem de importante pentru o construcție. Nu neglija acest aspect și apelează la profesioniști!

Montaj și îmbrăcare tuburi și țevi pentru:

ÎNCĂLZIRE / VENTILAȚIE / CLIMATIZARE Asigură-te de faptul că proprietatea ta se află în mâini bune! Alege inteligent și sună-ne cu încredere!

Constucții de case

Să îți faci o casă nu a fost niciodată mai ușor! Ești în locul potrivit pentru a găsi cel mai bun constructor! Cheamă-ne să îți construim casa de vis care o să reziste cât un castel!

Construcții de blocuri

Când vine vorba de calitatea unui bloc, aici nu există loc de rabat în nici un fel! Fă alegerea potrivită pentru viitorii locuitori și alege cea mai bună firmă de construcții! Calitatea primează în orice circumstanță!

Finisaje interioare cât și exterioare

Dacă nu-i fain nu îi place nimănui! Cheamă-ne acum să îți facem cea mai faină casă!

Pavaje, toaletizare și întreținere spații verzi

Întreținerea unei case e un lucru destul de meticulos, luându-ți mult timp. Dacă nu ai acel timp nu e nici o problemă, suntem la un apel distanță!

Garantăm lucrări calitative!

Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate!

Fie că vorbim de zugrăvirea unei camere, fie că vorbim de construirea unui bloc, echipa noastră este pregătită să ofere cea mai înaltă calitate din piață!  Dorim ca lucrarea noastră să reziste în timp iar colaborarea să persiste și ea! Acesta este motivul pentru care tot ce facem noi nu este nevoie să refacă nimeni!